Regnskab – det nødvendige onde

Regnskab, moms, kørselsregnskab, revisor, skat, regnskabsprogram, bilag, private hævninger, B-skat..

og jeg kunne blive ved med at skrive ord der mest af alt, leder tanken hen på kedelige grå kontormus og revisorer iført blåt eller brunlige nuancer.

Men!! Det er bare en ULTRA vigtig ting i en virksomhed. At der er styr på bogholderiet og regnskabet. Og denne blog er IKKE kun for dig der har dit eget CVR nr. og er momsregistreret. Det er til ALLE der tjener penge 🙂

Jo jo – bevares. Det er også vigtigt at sælge noget, at der er varer på hylderne, at hjemmesiden er opdateret og så videre. MEN! Igen! (en lille løftet pegefinger) så er det bare hammer vigtigt at regnskabet sidder i skabet. Gør det det – har SKAT intet at komme efter. Er der den mindste tvivl om rigtigheden? Så er de der, og det er DIG som virksomhedsejer der har ansvaret for at bevise at DU har ret, og IKKE skat.

Jeg ved godt at det er sjældent de kommer på besøg, og sjældent de kræver materiale. Men de gør det. Og det kommer uden varsel.

Så…. du… kære virksomhedsejer.. du kan lige så godt være på forkant med det hele, får styr på bogholderiet og reglerne.

Jeg vil gøre mit allerbedste for at komme med de bedste tips og tricks, hvad du må og ikke må, hvad du kan og ikke kan, hvor grænserne er og hvor de fleste snyder sig selv.

Fordi… hvis du ikke har styr på bogholderiet, så snyder du ikke kun skat men i høj grad også dig selv. Du kan i værste fald ende med at snyde dig selv for rigtig rigtig mange penge i skattekroner du IKKE skulle have betalt..

Og hvem gider betale for meget til skat!!

Efter min mening skal de have kun lige præcis det de skal og ikke en øre mere! Basta!

Stay tuned, følg med, og der kommer masser af tips og tricks. Det er lige om lidt der er kvartals moms, og før vi får set os om er det halvårsmoms OG dam dam dam (indsæt selv dramatisk musik) Årsregnskabstid… (jubiiii siger revisor trunten) mens resten af verden tænker F..K

Tak for nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gitte Haugaard © 2021