Jeg er ikke perfekt, men jeg er ægte. Det betyder ikke at der ikke er ting jeg godt gad lave om på hos mig selv.!
Jeg er typen der to minutter inden vi skal ud af døren ,- lige kommer i tanken om at jeg skal ha den slidte neglelak af, skal ha andre strømper på, har fået en forkert taske fundet frem, lige skal ha en vask sat over….. og sårn i den dur.!

Igår skulle vi til begravelse hos min kærestes faster. Det blev en utrolig smuk dag ❤
Vi skulle køre senest kl.11.30 så vi var sikre på at være der i god tid.
Min kæreste og jeg var tidligt oppe, tog en langsom morgen, med kaffen i sofaen, tæpper og kedeligt morgen-tv.
Jeg gik på kontoret og arbejdede et par timer, og ville i god tid lige gå ud og finde ungernes tøj frem.!
Og ja! Jeg havde da en plan for hvad de skulle ha på. Det havde jeg da.! Det var jo klart i mit hoved i det hele. Lige fra undertrøje til sko.!
Meeeeeeen! Jeg havde lige overset detaljen at begge er vokset betydeligt siden de sidst har været i “det stive puds”
Såååå der var ikke sårn rigtig nogen af dem der helt kunne passe det, jeg i mit hoved havde fundet frem.! Så kl.9.30 smed jeg alt til side, styrede direkte i badet og fik mig selv gjort præsentabel.
En halv time senere sad jeg i bilen, klædt i sort og med glattet hår, med kursen mod nærmeste tøjforretning der har tøj til begge størrelser. Endte med at bruge lige knap 1000 kr. Skulle bare have haft et par strømpebukser og en skjorte,- men de havde SÅ mange gode tilbud…!
Kl.11.00 landede jeg i indkørslen med en pose med tøj til både den store og den lille. Havde budgetteret med at være hjemme senest 10.50 – men kom i tanken om at jeg ikke havde mere vandfast mascara, så det måtte jeg også ind efter.

Da begge unger og begge voksne var i tøjet 10 minutter senere, siger den lille… det er ikke fordi men- hvilken farve blomster har vi egentlig købt til at lægge på kisten.!
Årh Gud! Blomster.! Kistepynt osv. Var der styr på – men blomster til at lægge på kisten bagefter havde jeg glemt.

Nå men – afsted med os,- ned til Brugsen der får leveret blomster fra den lokale blomster handler.
10 minutter senere kommer jeg ud med en fyldt bærepose, to buketter roser og 500kr fattigere.!
“Sku du ikk bare hente blomster?”
Æhhh jo! Men ser du! Så kom jeg i tanken om at jeg hellere lige måtte købe lidt at drikke til os alle… og et par paraplyer, vejret ser ikke for godt ud… og lidt chokolade hvis nu nogen går sukkerkold, og saltkiks hvis nogen blir køresyge, og Panodiler hvis nogen får hovedpine….

Vi ankom til begravelsen, hverken for tidligt eller for sent, nok som de mest nypudsede og vel forberedte. Og det eneste vi fik brug for, var drikkevarerne… og det var kun fordi de var der. Alt andet var unødvendigt. Blomsterne var der selvfølgelig også styr på.

Da vi kom hjem sad jeg og tænkte over dagen.

Jeg arbejder dagligt med deadlines.! Næsten hver eneste dag har jeg opgaver der skal afleveres inden for en bestemt tidsramme. Og jeg afleverer aldrig for sent. Rettidig omhu.!
Det er så naturligt for mig at arbejde forud i mit arbejde, at planlægge og overholde deadlines.!

Men privat har jeg simpelthen så svært ved det.! På trods af at det da er det samme det handler om! Planlægning, planlægning, planlægning!!
Det gad jeg simpelthen bare godt blive meget meget bedre til!
Øvelse, øvelse, øvelse!!! Kom så! Du kan godt tal-trunte!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *