Jeg er rigtig god til rigtig mange ting, som jeg ville ønske jeg var dårlig til…

 1. Jeg er mega god til at rode! Hold nu op mand! Det tager mig mindre end et splitsekund, og rode alt det til jeg lige har brugt tid på at rydde op! Og det er over alt! Køkken, stue, tøjskab, vaskerum, have, badeværelse. Über das alles!  Men hey! Jeg rydder selv op igen.
 2. Jeg er mega mega god til at blive beskidt. Især når jeg laver mad. Der er som i næsten altid en eller anden form for plet på mit tøj efter jeg har været i køkkenet.! Og alle steder hvor jeg har været, når jeg laver mad eller bager.
 3. Jeg er tosse god til at være utålmodig…
 4. Jeg er møghamrende god til at blive fornærmet. Over småting… jeg er til gengæld, så faktisk okay god til selv at blive god igen når jeg er sur. Og det ikke engang lyv.
 5. Jeg har et særligt talent for at få ting til at koge over… det bunder nok lidt i nummer 3, min utålmodighed 🤷🏼‍♀️jeg venter og venter på ting koger, og sekundet jeg beslutter jeg ikke gider vente mere men liiiiiii hurtig kan fikse noget andet. Så koger lortet over. For s…..!!
 6. Jeg er vildt god til at købe tøj jeg ikke har prøvet på, for så at komme hjem og konstatere at det kommer jeg aldrig til at kunne passe, gå i eller bruge.
 7. Jeg er vanvittig god til at lade være med at bytte det tøj jeg så har fået købt som jeg godt ved jeg aldrig får brugt…. det ku jo være 🙄nej! Det ku jo ikke være. Du kommer aldrig til at gå i en lyserød bluse med lille stjerner bare fordi den klædte den vanvittig flotte ekspedient med det lyse hår.
 8. Jeg er super god til at sige “den klarer jeg” 🙋🏼‍♀️hvor jeg burde tjekke kalenderen først, eller sige nej 🤷🏼‍♀️
 9. Jeg er vildt god til at spise slik, chokolade og alt andet der ikke er godt for min krop 😋- hvilket gør at jeg ind imellem får lidt bøvl med min mave fordi den simpelthen ikke kan tåle det høje sukkerindhold der er i et kg bland selv snolder…
 10. Jeg er eminent til at lave en plan om at det jf. Punkt 9 skal være slut! Og NU spiser jeg korrekt og kun det jeg ved jeg kan tåle… og jeg er pisse god til at glemme min plan efter en uges tid agtig.
 11. Jeg er hamrende dårlig til at gå til lægen når er jeg er rigtig syg. Jeg har op til flere gange præsteret nærmest at blive smidt af ved lægen af min kæreste og veninde, fuldt ud bevist om at det bare var en skide forkølelse,- der så viste sig at være betændelse i samtlige 9 bihuler, eller lungebetændelse, eller halsbetændelse…
 12. Jeg er vildt god til at være påståelig, og møg stædig… selv når jeg tager fejl og godt ved jeg tager fejl.
 13. Jeg er super god til at få dårlig samvittighed over noget jeg ikke burde ha dårlig samvittighed over

Alle 13 punkter – er ting jeg arbejder på at blive bedre til at være dårlig til… noget af det ved jeg at jeg aldrig blir dårlig til, og andre ting er jeg ved at lære… fordi jeg faktisk ikke gider være god til det.

Hvad er der på din liste over ting du er mega gode til at være dårlig til??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *