Hvorfor jeg deler ud af min viden?

Fordi… Jeg elsker iværksættere… og jeg elsker at hjælpe.

Det var faktisk min bonus søns mor, der mindede mig om HVORFOR. ⁠Forleden da vi talte sammen, sagde hun “Tænk hvis du havde haft dig, for 10 år siden…”

⁠Jeg søger ikke efter anderkendelse og ros her – og jeg skriver ikke dette for at rose mig selv. ⁠

Men! Jeg har VIRKELIG rendt panden i mod muren mange gange, på grund af manglende viden. For 10 år siden, var det begrænset hvor mange steder jeg kunne finde hjælp, inspiration og vejledning.  Så hvis jeg kan give bare 1 menneske – ro i maven, til at fortsætte den drøm der er. Så er jeg rigtig godt igang med at udleve min drøm. Drømmen om at kunne gøre nogle ting lettere for iværksættere og selvstændige. ⁠

Jeg elsker at se andre mennesker nå deres drøm. Det er en del af MIN drøm at hjælpe andre mennesker, med at nå derop hvor de gerne vil. På den måde når jeg selv derhen hvor jeg gerne vil.

Jeg har aldrig haft et job, hvor jeg ikke har haft med mennesker at gøre på den ene eller den anden måde. Butik, Idrætskoordinator hos DGI, Revisionskontor..

De fedeste dage jeg har, er de dage, hvor jeg kan lave regnskaber for andre der har succes. Især der hvor jeg har været med fra starten, eller er dumpet ind på et tidspunkt, hvor det hele var lidt sløret og uklart. Jeg giver ikke mig selv kreditten for at de mennesker er nået dertil hvor de er. Det er 100 % deres EGEN fortjeneste. Deres stædighed, vilje, gå på mod, og iværksttergen.  Men jeg kan ofte sætte nogle tanker i gang, og hjælpe med at finde de helt rigtige værktøjer, der gør, at især mindre virksomheder, finder den rigtige vej.

Jeg bliver SÅ glad når mine kunder har succes, og når det lykkes for dem. Jeg elsker det!

Det er for mig den vildeste følelse, når jeg kan bruge et kvarter på, at lave et for mig at se meget enkelt værktøj, der kan give andre værdi.

Jeg er ikke bange for at dele ud af min viden. Og jeg ved godt at jeg sikkert, kunne tjene flere penge, hvis jeg solgte al min viden, i stedet for at give den gratis ud. Men – der er bare det i det, at det jeg ved, ikke er noget man ikke kan finde et sted gratis på nettet. Hvis bare man leder længe nok, og de rigtige steder. Så hvorfor skal jeg sælge noget, man kan finde gratis? Den branche jer er i, er ikke noget man kan snyde sig til, og lige selv finde en regel, som gør at det hele bliver nemmere.

Jeg har de her tre jeg skal følge;

  • Årsregnskabsloven
  • Bogføringsloven
  • Skatteloven

Færdig! Alt hvad jeg ved, – har jeg derfra. Eller fra vejledninger og bøger. Men i bund og grund, stammer alt jeg ved fra de tre lovgivninger.

Jeg er selv typen der søger viden på nettet. Og helst gratis. Jeg køber gerne kurser, online bøger osv. Men ikke før, jeg har tjekket om den viden jeg søger, findes gratis. Jeg er jo trods alt jyde. Og sønderjyde endda.

Og hvad er det så jeg vil med den her smøre?

Jeg vil egentlig bare fortælle dig, der sidder derude som selvstændig, og måske er faret vild.

Det koster altså ikke noget at spørge!

Du behøver ikke trawle nettet igennem, for at finde den helt rigtige vejledning der kan hjælpe lige præcis dig!

Hvis jeg ikke kan svare – så kan jeg fortælle hvor du kan finde svaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *