Det at være 11 snart 12 er nogle gange nemt men idengrad svært. der nye fag i skolen – tysk, madkunstskab/hjemmekunstskab. Svære matematik svære dansk svære alting

 Der er nye venner fordi vores klasse er blevet lagt sammen. man skal forholde sig til mange ting. Det kan godt være svært nor man har gymnastik 2 gange i ugen plus opgaver derhjemme. dem har jeg nu ikke så mange af lige nu da jeg har brækket min fod. Ved netop at lave gymnastik. Men der for kan jeg stadig godt hjælpe bare lidt til derhjemme. Men hvis det er svært nogle gange så er det rart at have en person der minder så meget om en selv som kan forstå noget de andre måske ikke kan.

Hvad kan være svært

  • jeg bliver stresset når min mor er stresser
  • det er svært når man ikke ved om planerne bliver ændret fordi der sker uventede ting
  • det kan være svært at sige nej til legeaftaler man har løst til fordi man ved at man bliver træt.

Men det er ikke kun svært at være 11…

Det er rart at man kan nogle nye ting man ikke kunne da man var mindre.

  • Jeg kan tage bussen selv til gymnastik
  • Jeg kan selv lave aftaler uden forældre skal indblandes
  • Jeg kan selv lave mad
  • Jeg må blive længere oppe og selv gå i seng i weekenderne
  • Jeg kan stjæle og bruge min mors tøj hihi <3

Kærlig hilsen Viktoria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *