Jeg er revisor og jeg er bogholder. Jeg har arbejdet med regnskab siden 2008. Det er min hobby, mit arbejde, min passion, og jeg er god til det. Det er det jeg kan!

Jeg er ikke uddannet coach. Men! I mit arbejde, er der RIGTIG mange coaching opgaver. Jeg er ofte med når der skal tages nye beslutninger, når det går galt, når det går godt. Jeg er ikke bange for at stille en masse spørgsmål, og jeg er møghamrende god til at lytte, og høre hvad du mener i mellem linjerne. Jeg ved at hvis DU ikke har det godt, så har din virksomhed det heller ikke godt. DU skal fungere. DU skal være glad. DU skal have ro i maven. DU skal vide hvor du kan ringe hen, når du har brug for sparring.

Min fornemmeste opgave, er at skabe TRYGHED for dig.

I løbet af et år, er de opgaver der lander på mit bord disse.


 • Bogføring
 • Oprydning af bogføring
 • Gennemgang af bogføring
 • Moms
 • Forskudsregistreringer
 • Årsregnskaber
 • Skatteregnskaber
 • Budgetter
 • Løn
 • Oprettelse af virksomheder
 • Lukning af virksomheder
 • Bankmøder
 • Sparring
 • Coaching

Jeg har altid regnskabs-kasketten på, uanset hvilken opgave jeg udfører. For når jeg arbejder med selvstændige – er økonomien det vigtigste. Det kan være fuldstændig lige meget hvor meget du sælger, eller hvor travlt du har. Men hvis økonomien ikke spiller, er der stor sandsynelighed for at din virksomhed ikke klarer sig.

Det her er min påstand!

Dårlig økonomi vil give dårlig mave.

Manglende overblik over økonomien – giver manglende overblik over resten af virksomheden

Rod i økonomien, giver rod i hovedet

Og hvad koster det så?

Jeg har en fast timepris på kr. 425,- i timen. Uanset hvad du skal have lavet. Om det er bogføring, skat, coaching eller controlling opgaver.

Ring på 29 85 85 31 eller skriv på gitte@2tal-regnskab.dk hvis du har brug for hjælp, en snak om dit regnskab eller et tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *