Jeg deler rigtig meget med jer, her på de sociale medier og på min blog. Ofte er det når det hele fucker up for mig, eller når der sker noget virkelig dejligt. Og faktisk alt det der i mellem.

Og hvorfor gør jeg det? Det gør jeg – fordi… hvis DU skal vælge mig som din regnskabsdame. Så skal du vide hvem jeg er. Jeg er nemlig ikke som de andre.

Jeg får RIGTIG meget at vide om din personlige situation. Jeg får at vide hvad du har af gæld, og jeg får at vide hvad du har på din konto. Jeg får at vide om du er gift, har en kæreste, har børn eller hus. Jeg får at vide om du er et rode hoved, eller super struktureret.

Du fortæller mig en masse personlige ting, og jeg får hemmeligheder at vide.

Derfor er det vigtigt for mig, at du ved hvem jeg er. Du skal kunne stole på mig. Stole på at jeg er den rigtige for dig, og din virksomhed. Det føler jeg du kun kan, hvis du får et indblik i MIT liv.

Regnskab er en tillidssag. Hvis man ikke har tillid til sit regnskabsmenneske, bliver det hele lidt bøvlet. Det bliver bøvlet fordi – hvis der ikke er tillid, så får jeg ikke alt det at vide, jeg har behov for, for at kunne rådgive dig bedst muligt.

Jeg har ofte siddet og beundret de virksomhedsprofiler, der er super strømlinede, smukke billeder, og deres feed er SÅ smukt og veltilrettelagt. Jeg forsøgte en overgang at gøre det samme. At få lagt den samme stil ind af billeder osv. Men hånden på hjertet. Det virker OVERHOVEDET ikke for mig.

Så struktureret er jeg IKKE med den del af mit liv. Jeg kan være vanvittig struktureret, når jeg skal. Men jeg har det allerbedst, når jeg ikke føler jeg er bundet af en eller anden regel jeg har sat for mig selv.

Så derfor… derfor er min virksomhedsprofil, en blanding af mit private liv, og min virksomhed. For det er sådan min hverdag og virkelighed er. Og det er sådan jeg er.

En kæmpe blanding af professionalisme, familie, kaos, kærlighed, flade sko, stiletter, bløde sweatre og revisorkjoler. Og jeg elsker det. Jeg elsker at jeg kan være 100 % den jeg er, både over for dig som kunde og sammen med min familie og mine kæreste.

What you see is what you get.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *