Nyt værktøj

Jeg har lavet et nyt værktøj til dig der lever af at sælge din timer.

Det kan være du lever at at sælge timer, sessioner (fysiske eller online) og eller kurser og workshops. Måske sælger du alle tre ting.

I det tilfælde kan det være voldsomt svært at beregne hvor meget tid du har til rådighed, kontra hvad du får solgt. Jeg oplever rigtig mange der tonser af sted derud af, og når måneden er gået, føler de ikke de har tjent det hjem de burde.

Det ark jeg har lavet, kan bruges til at nørde og lege lidt med dine egne tal.

Meningen med arket er at du på første side, skal lege med dine tal. Prøve dig frem og se hvad der sker med din økonomi når du skruer på timepris, eller antal kunder.

Prøv og leg med antal deltagere på dit kursus kontra prisen. Og det samme hvis du sælger sessioner.

Du kun bruge arket til flere ting. Du kan lave det 100 % realistisk, og bruge det som planlægning, eller du kan bruge det til at drømme.

Jeg er ved at lægge sidste hånd på et ark til dig der sælger produkter, eller drømmer om det, så du kan beregne hvad du som minimum skal sælge din produkter til, for at holde et godt dækningsbidrag.

Derudover ligger der i værktøjskassen også “timepris beregneren” hvor du kan tjekke hvad din pris er efter moms og skat. Du finder det lige her

Som altid er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kh

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gitte Haugaard © 2021